نشست کتابخانه ای کتابخانه آیت الله شریعت (شهریور)

ساخت وبلاگ

بررسی از مرجع بررسی از مرجع کتابخانه طبق کپی رایت طبق کپی رایت آیت الله بررسی از مرجع شریعت طبق کپی رایت فلاورجان میزبان نشست کتاب‌خوان شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بررسی از مرجع بررسی از مرجع کتابخانه طبق کپی رایت طبق کپی رایت ‌های عمومی استان اصفهان، نشست «کتاب‌خوان» روز چهارشنبه بیست و یکم بررسی از مرجع شهریور طبق کپی رایت ماه با حضور کتابداران و علاقه‌مندان کتاب و کتابخوانی در سالن مطالعه کتابخانه آیت الله بررسی از مرجع شریعت طبق کپی رایت فلاورجان برگزار شد.

این نشست با معرفی 5  کتاب، که در ادامه به مرور اجمالی آنها می پردازیم، به کار خود خاتمه داد.

« انرژی های مرگبار» نوشته نیک آرنولد؛ ترجمه محمود مزینانی/ ارائه توسط: پوریا میرلوحی (عضو کتابخانه)

این اثر از سری کتاب های علوم ترسناک می باشد که ابتدا از انرژی گرمایی و قوانین ترمودینامیک بحث می کند . سپس تاریخچه‌ای از وسایل اندازه‌گیری دما و مطالبی درباره سرما، انجماد و نحوه کار یخچال بیان می‌شود. و در نهایت به فرآیند تبدیل انرژی گرمایی به انرژی حرکتی در نیروگاه‌های حرارتی، ماشین‌های بخار و بدن انسان پرداخته می‌شود.

« دانشمندان زحمتکش » نوشته نیک آرنولد؛ ترجمه محمود مزینانی/ ارائه توسط: سام فتحی نسب (عضو کتابخانه)

این اثر نیز از سری کتاب های علوم ترسناک می باشد که دانشمندانی را که اختراعات مهم و تاثیر گذار در طول تاریخ داشته اند را معرفی می نماید.

« از روزهای مدرسه لذت ببر» نوشته مایکلین ماندی؛ ترجمه مریم رزاقی مقدم/ ارائه توسط: ماهان عمادی (عضو کتابخانه)

کتاب ” از روزهای مدرسه لذت ببر” با تصاویری جذاب درباره مباحثی نظیر یادگیری، آموزگاران، مشق شب، سازگاری با دیگران و احساس امنیت، که بچه های مدرسه ای هر روز با آن ها رو به رو هستند صحبت می کند.

« آزمایش های مور مور کننده» نوشته نیک آرنولد؛ ترجمه محمود مزینانی/ ارائه توسط: منصور کیانی (عضو کتابخانه)

کتاب آزمایش های مور مور کننده از مجموعۀ کتاب های علوم ترسناک می باشد. موضوع علوم، کشف پدیده‌ها و واقعیت‌های علمی و پرده برداشتن از رازهای عجیب و غریب است. دانشمندان برای انجام این کار از آزمایش بهره می‌گیرند. برخی از این آزمایش‌ها بسیار وحشتناک هستند. کتاب حاضر با عنوان «آزمایش‌های مور مورکننده» به انجام آزمایش‌های علمی در مدرسه به شیوه طنز اختصاص یافته است.

« شوک الکتریسیته» نوشته نیک آرنولد؛ ترجمه محمود مزینانی/ ارائه توسط: علی فاضلی (عضو کتابخانه)

 این کتاب به ماهیت الکتریسیته و تلاش دانشمندان در کشف این ماهیت و نیز تولید و مهار انرژی الکتریکی می‌پردازد. سپس درباره نیروهای الکتریکی در طبیعت به خصوص رعد و برق، مصارف درمانی نیروی الکتریکی، باتری‌ها، موتورها و لوازم الکتریکی و نیز موضوع مغناطیس بحث می‌کند. و در نهایت اطلاعاتی را درباره برخی فن آوری‌های پیشرفته مثل تراشه‌ها بیان می‌کند.

 

 

کتابخانه عمومی آیت الله شریعت فلاورجان...
ما را در سایت کتابخانه عمومی آیت الله شریعت فلاورجان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : eshariatlib8 بازدید : 112 تاريخ : چهارشنبه 30 آبان 1397 ساعت: 2:30